top of page
Tijdelijk
Gratis Review!
Mail nu
ONZE VIER BASISPRINCIPES LEVEREN U DE BESTE OPLOSSINGEN

Een goede oplossing is een oplossing die werkt, gebruikt wordt en gebruikt blijft worden. 
De oplossingen die we leveren worden uitgebreid getest en zijn gebruiksvriendelijk. Als klant bent en blijft u nauw betrokken bij het ontwikkelingsproces. We vinden het belangrijk mee te denken en samen tot een oplossing te komen die niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk werkt. 
Het vele testen zorgt ervoor dat onze oplossingen ook in uitzonderlijke gevallen gewoon blijven functioneren. Kortom:  'solid solutions' die wel tegen een stootje kunnen.

We kunnen bijna alles voor u programmeren, maar dat doen we niet. Ons principe is dat programmeren iets moet toevoegen en u er als klant ook echt iets mee opschiet. 
Van ons mag u verwachten dat we doorvragen en uw processen willen begrijpen voordat we voor u aan de slag gaan. Pas dan kunnen we de beste oplossingen bieden.

Als we programmeren doen we dat met verstand van zaken. Daarin ligt onze kracht, de kracht van 'powerful programming'.

 

De Microsoft Office applicaties waarin we programmeren hebben heel veel standaardfunctionaliteit die voor u als klant erg nuttig kan zijn.
Als we met standaardfunctionalteit een probleem kunnen oplossen zullen we dat zeker niet laten. In dat geval gaan we niet voor u programmeren maar geven we uitleg over de mogelijkheden die bijvoorbeeld Microsoft Excel al standaard in zich heeft. Bijvoorbeeld in de vorm van een training of workshop of door het vervullen van een helpdeskfunctie.

We benutten wat er al is, we benutten de 'natural strength' van Microsoft Office.

 

Bij ons is het glas altijd halfvol. We denken niet in hokjes maar kijken naar verschillende oplossingen voor hetzelfde probleem. Uiteindelijk zullen we altijd die oplossing kiezen die voor u als klant het beste resultaat levert.

Er wordt naar onze mening te snel in een bepaalde hoek gedacht, waardoor vaak een verkeerde keuze wordt gemaakt.
 

De oplossing die we u leveren is altijd voor u op maat gemaakt, maar dat hoeft nog geen maatwerk in Microsoft Office te betekenen. Van ons mag u 'customized creativity' verwachten.

 

bottom of page