top of page
Tijdelijk
Gratis Review!
Mail nu

DIENSTEN EN PRODUCTEN

We bieden u ondersteuning op ieder gewenst niveau. Van u even de goede richting opsturen in een kort telefonisch gesprek tot het volledig opzetten van een nieuwe bedijfsbrede Office oplossing met een doorlooptijd van meerdere maanden.

En omdat niemand er op zit te wachten om telkens opnieuw het wiel uit te vinden, hebben we een aantal standaardoplossingen ontwikkeld en bieden we trainingen op maat aan. Alles met maar één doel: het bereiken van een win-win situatie.

REVIEWS

Een frisse blik kan vaak nieuwe en verhelderende inzichten opleveren. In een review kijken samen met u naar uw processen en geven in een uitgewerkt document de mogelijkheden aan die wij zien om sneller, efficiënter en goedkoper te werken.

TRAINING

Een expert inhuren is handig, maar het zelf vergaren van enige basiskennis maakt u pas echt een goede sparringspartner.
En ook voor diegene die een stapje verder willen gaan en zelf willen gaan programmeren bent u bij ons aan het juiste adres.

ONDERSTEUNING

U bent zelf aan de slag gegaan maar loopt nog tegen wat dingen aan die u niet opgelost krijgt.
Neem contact met ons op en wij geven graag het laatste zetje in de goede richting.

Telefonisch of via TeamViewer helpen we u weer op weg.

BEHEER

Continuïteit is van groot belang. Een oplossing moet blijven werken en verdient zo nu en dan een update (nieuwe Officeversie, veranderende regelgeving).
Ook wilt u gebruikersproblemen zo snel mogelijk opgelost zien.
Via onze beheerservice wordt u altijd binnen 24 uur geholpen.

MAATWERK

Het allerbeste resultaat wordt bereikt met maatwerk. Een oplossing die precies past bij uw processen en leidt tot optimalisatie. Geen overbodige mogelijkheden of omslachtige workarounds, maar een gebruiksvriendelijke en effectieve Office oplossing.

OFFICE VOOR MAC

Ook Macgebruikers kunnen bij ons aankloppen.

In meerdere projecten hebben we ruime ervaring opgedaan in de wondere wereld van het programmeren voor Office voor Mac. Nét even anders aan de achterkant, maar als gebruiker ziet u geen enkel verschil.

bottom of page